• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

FC Barcelona a ajuns la 100 de zile sub mandatul tehnicianului Ernesto Valverde. În tot acest timp, gruparea blaugrana este neînvinsă în La Liga și în Champions League, singurele eșecuri fiind administrate de Real Madrid în dubla confruntare din Supercupa Spaniei.

Ernesto Valverde a atins borna de 100 de zile pe banca Barcelonei. 100 de zile în care, așa cum recunoaște tehnicianul în vârstă de 53 de ani, nu a reușit să se plictisească. Rezultatele sale, cel puțin până acum, sunt spectaculoase, echipa reușind să rămână neînvinsă atât în La Liga cât și în Liga Campionilor. ”Nu cred că au fost cele mai grele 100 de zile, dar cu siguranță nu au fost cele mai plictisitoare”, spune antrenorul ”blaugrana”. ”Te îndrăgostești și pierzi foarte repede în fotbal. Sunt multe lucruri pe care le-am găsit la FC Barcelona și îmi plac, măreția acestui club, spre exemplu, sentimentul de apreciere pe care îl au oamenii față de echipă”, a continuat să explice Valverde.

”Trebuie să evoluăm ca o echipă în continuare și să facem tot ceea ce trebuie ca să câștigăm meci de meci în campionat. Suntem Barcelona și suntem obligați să nu stăm nici în trei, nici în patru, nici în cinci fotbaliști. Noi jucăm cu toată echipa, ca o echipă”,  a mai zis Valverde.

În cele din urmă, Valverde a vorbit despre confruntarea cu Malaga, de sâmbătă, de pe Digi Sport 2. ”Sentimentul meu este că Malaga nu joacă rău, cred că vin pe Camp Nou pentru mai mult decât un punct. Cu toții încercăm să câștigăm, vedem la final cum stau lucrurile”, a încheiat tehnicianul.