• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jose Mourinho a plecat de la Real Madrid în 2013, dar ar putea reveni pe Santiago Bernabeu, în cazul în care va fi demis de la Chelsea. Anunțul a fost făcut de Ramon Calderon, fostul președinte al albilor.

Rafael Benitez a ajuns abia în această vară la Real, dar Calderon nu îi dă șanse să rămână prea mult, mai ales că sezonul lui nu a început deloc promițător. Când vorbește despre o revenire a lui Mourinho, fostul președinte se bazează pe relația bună dintre tehnicianul portughez și actualul conducător, Florentino Perez, cel care l-a adus și prima dată.

"E antrenorul lui preferat", spune Calderon, care a precizat că Perez l-a dorit și în această vară, când în cele din urmă l-a luat pe Benitez, dar "The Special One" a refuzat, pe motiv că revenirea s-ar fi produs prea devreme.

Când a revenit la Chelsea, în 2013, Mourinho l-a înlocuit tot pe Rafael Benitez.

"Nu e un secret că actualul președinte al lui Real Madrid, Florentino Perez, l-a sprijinit pe Mourinho de multe ori, fiindcă e antrenorul său preferat. Îl place mult și nu putem scoate din calcul să îl vedem din nou pe banca tehnică de pe Bernabeu. Știu că pare ciudat, dar Benitez nu are un sezon bun și, dacă Mourinho e demis de la Chelsea, insist că nu putem scoate din calcul să îl vedem aici din nou.", a declarat Ramon Calderon, potrivit Talksport.

"Știu că președintele a vrut să îl aducă pe el, în locul lui Benitez, dar Mourinho a spus că nu vrea și că nu era momentul potrivit să se întoarcă. Dar, după doi sau 3 ani, l-am putea vedea din nou. S-a întâmplat la fel și la Chelsea, de unde l-au demis, dar s-a întors. În fotbal, e ceva normal.", a adăugat fostul președinte al albilor.

3 trofee a câștigat Jose Mourinho, în cei 3 ani petrecuți la Real Madrid: titlul în La Liga (2012), Cupa Spaniei (2011) și Supercupa Spaniei (2012).