• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fanii madrileni au un motiv în plus să fie optimişti înainte de marele meci împotriva Barcelonei. Marca anunţă că sunt şanse mari ca Benzema să apară din primul minut, sâmbătă, în duelul sfârşitului de an în fotbalul mondial.

În ultima perioadă, vârful francez a avut mari probleme. Este implicat într-un scandal de şantaj sexual, fiind chiar reţinut pentru o seară, dar a întâmpinat şi o serie de probleme de ordin fizic.

Din cauza accidentării fostul jucător al lui Lyon nu a fost convocat la naţională, iar veştile în ceea ce îl priveşte nu erau deloc bune, după ce ieri a părăsit antrenamentul Realului. Însă sursa citată susţine că nu este vorba de o recidivă, ci doar de o măsură de precauţie. Atacantul s-a întors azi la "treabă", după o şedinţă de fizioterapie medicii transmiţându-i lui Rafa Benitez că până la ora meciului contra catalanilor Benzema va fi aproape de 100% din punct de vedere fizic.

6 goluri în 6 partide a înscris Benzema pentru Real în acest sezon. Procentajul său de reuşite în tricoul grupării de pe Bernabeu e unul excelent: 93 de reuşite, în 194 meciuri jucate.

Şi Messi va fi pe teren sâmbătă, argentinianul antrenându-se normal în ultimele zile.

Real Madrid - Barcelona se joacă pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.