• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Luis Enrique le-a dat o veste bună fanilor Barcelonei. Antrenorul catalanilor a anunțat în conferința de presă premergătoare partidei cu Deportivo La CorunaLeo Messi este apt de joc.

Starul argentinian s-a accidentat în timpul partidei cu Atletico Madrid, când a suferit o ruptură musculară la aductorul coapsei drepte. Deși Messi este apt de joc, antrenorul campioanei Spaniei nu este încă decis dacă să-l forțeze pe acesta în partida cu Depor, ținând cont de faptul că Barcelona va întâlni, la mijlocul săptămânii viitoare, Manchester City.

”Cea mai importantă veste este că Messi și Umtiti au revenit alături de echipă. Ei fac antrenamente de miercuri și mă voi decide mâine dacă-i voi băga. Mă gândesc doar la jocul de mâine cu Depor, nu la ce meci avem săptămâna viitoare.

Sunt conștient că jocul de mâine va fi destul de tensionat și dacă nu vom fi atenți putem avea probleme. Ei au avut două săptămâni să se pregătească. Au primit foarte puține goluri”, a declarat Luis Enrique, la conferința de presă premergătoare jocului cu Depor.

Partida dintre Barcelona și Deportivo La Coruna se va disputa sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 17:15 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.

Luis Enrique a comentat și declarația dată de Pique zilele trecute care-i dorește să devină președinte la Barcelona după ce se va lăsa de fotbal.

”Pique poate să fie ce-și dorește la acest club, antrenor, președinte, orice. Are abilități extraordinare de comunicare”, a mai spus antrenorul catalanilor.

"Da, vă spun sincer, că vreau să fiu președintele Barcelonei. Acesta este pasul pe care aș dori să-l fac după ce o să mă retrag. Nu mă văd să fiu antrenor, nu cred că sunt făcut pentru această funcție”, a declarat Pique zilele trecute.

Messi Barcelona