• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Watford pare că s-a săturat să aştepte "explozia" lui Pantilimon. Potrivit Daily Mirror, englezii sunt decişi să îi rupă contractul în această iarnă, convinşi că goalkeeper-ul nu îi mai poate ajuta sub nicio formă.

Poreclit "Gulliver", internaţionalul nostru e în acest moment împrumutat la Deportivo la Coruna până la sfârşitul acestui sezon. Adus la sugestia lui Andone, Panti nu a convins nici în Spania, chiar dacă situaţia din lotul lui "Super Depor" îl obligă pe antrenor să apeleze la el.

Media din Regat scrie astăzi că şefii lui Watford au decis să îi rezilieze contractul încă din iarnă. Conducerea e convinsă că românul nu poate fi vreodată o soluţie pentru echipa mare şi nu speră nici la o eventuală sumă de transfer pentru el. Astfel, Panti va deveni liber de contract în vară, dar va putea semna cu orice echipă îşi doreşte încă din ianuarie. Totuşi, conform înţelegerii, va rămână la Deportivo la Coruna până la finalul actualei stagiuni.

Actuala înţelegere dintre Pantilimon şi Watford expiră în 2019. El a fost adus în ianuarie 2016 de la Sunderland, dar a bifat numai opt meciuri oficiale pentru Watford, în care a încasat opt goluri. În actuala stagiune, portarul născut la Bacău a evoluat în şase partide pentru Deportivo, încasând nouă goluri şi reuşind să păstreze poarta intactă într-un singur meci.

"Sper să rămân aici şi în sezonul următor, de ce nu? Îmi place clubul, îmi place oraşul, îmi plac suporterii", spunea de curând Panti în Marca, semn că nici el nu mai vrea să se întoarcă în Premier League.

Suporterii lui Deportivo l-au criticat dur pe fostul portar al Timişoarei, după golul încasat în minutul 90 al meciului cu Atletico de Madrid, la scorul de 0-0. Thomas Partey l-a învins cu un şut din lovitură liberă, trimis aproape de vinclu, dar la colţul scurt. Pantilimon n-a avut nicio reacţie. "Asta se întâmplă când joci fără portar" a titrat site-ul laopiniacoruna.es. Până şi fostul mare portar Santiago Cañizares a spus: "Probabil n-a avut timp să vadă mingea din cauza zidului, dar putea face mult mai mult"

 

3 milioane de euro este cota lui Costel Pantilimon, conform transfermarkt.de.