• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Lionel Messi a făcut progrese evidente şi va juca mai mult ca sigur în El Clasico. Vestea este întărită şi de faptul că argentinianul şi-a permis să îşi ia o zi liberă cu 6 zile înainte de marele meci de pe "Santiago Bernabeu".

Duminică, Leo şi-a petrecut câteva ore alături de familie, de Antonella şi de cei doi copii, Thiago şi Mateo. A fost o zi liniştită, înainte ca Leo să revină în forţă la antrenamente.

Acesta se va antrena şi luni alături de echipa a doua a catalanilor, lucru pe care l-a făcut cu succes la finalul săptămânii trecute, atunci când s-a descurcat la toate capitolele, inclusiv cel cu mingea la picior.

Gerard Lopez a susţinut antrenamentele şi a recunoscut că forma lui Messi este una foarte bună: "L-am văzut fericit şi mă bucur că recuperarea decurge bine. Antrenamentul a fost unul normal înaintea unui meci. Nu am schimbat nimic doar pentru prezenţa lui Messi", a comentat tehnicianul.

Argentinianul a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern al genunchiului stâng, în meciul cu Las Palmas (2-1, 26 septembrie) şi şansele ca el să revină chiar pe "Santiago Bernabeu" sunt mari.

Real Madrid - Barcelona se joacă pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.