• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Portughezul Cristiano Ronaldo e extrem de nemulţumit de faptul că Zidane şi Perez, preşedintele şi antrenorul Realului, au decis în vară cedarea lui Morata la Chelsea.

În acest sezon, după două Ligi ale Campionilor la rând, atacul blanco nu a mai impresionat ca în trecut. Nici Ronaldo nu are nişte cifre fantastice, însă Bale şi Benzema au fost până în acest moment mult sub valoarea arătată în trecut.

Acest fapt a dus la nervi din partea "Balonului de Aur", care ar fi intrat într-o dispută verbală cu Perez şi Zidane. El le-ar fi reproşat cedarea lui Morata la Chelsea.

Aţi făcut cea mai mare greşeală. L-aţi vândut pe Morata, dar nu aţi adus niciun alt atacant în locul lui”, ar fi spus Ronaldo, după cum susţine publicaţia Marca.

Supărarea lui Ronaldo vine şi din faptul că în locul lui Morata nu a fost transferat un jucător cu nume, care să poată să facă diferenţa atunci când BBC-ul nu se află la potenţial maxim.

Starul naţionalei Portugaliei şi al Realului are parte de un sezon cu puţine goluri, până în prezent reuşind să marcheze un singur gol în La Liga. El, însă, a fost suspendat la începutul stagiunii din cauza roşului primit în Supercupă, cu Barcelona.