• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a făcut un apel către conducătorii fotbalului francez, cerându-le să-i ridice suspendarea atacantului Karim Benzema, pentru ca acesta să poată evolua din nou pentru reprezentativa Franţei, adversara României la EURO 2016.

"Franţa nu-şi poate permite luxul să se lipsească de un jucător cu talentul lui Benzama", a afirmat Zidane. "Atunci când te uiţi pe statisticile sale şi vezi cum evoluează pe teren, îţi dai seama că nu poţi renunţa la un fotbalist de un asemenea nivel", a adăugat fostul căpitan al naţionalei "cocoşului galic".

"În orice caz, mie mi-ar fi greu, la Real, să mă lipsesc de un jucător precum Karim deoarece, pe lângă golurile pe care le marchează, este impresionant la toate nivelurile. În plus, poate juca alături de oricare dintre colegii săi, iar de acest lucru nu este capabil oricine", a adăugat "Zizou", care a preluat recent conducerea tehnică a lui Real Madrid, după demiterea lui Rafa Benitez.

Karim Benzema a fost suspendat pe termen nelimitat din reprezentativa Franţei după acuzaţiile care i-au fost aduse în scandalul legat de şantajarea colegului său de la echipa naţională Mathieu Valbuena.