• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Real Madrid - Barcelona 2-0. Faptul că a câştigat şapte trofee cu Real Madrid, ca antrenor, în 20 de luni, este ''fabulos'', a declarat francezul Zinedine Zidane, după ce a cucerit Supercupa Spaniei la fotbal, miercuri seara, relatează AFP.

''Sunt fericit, îmi place ceea ce fac şi să câştig şapte titluri cu aceşti jucători. E fabulos!'', a declarat Zidane la conferinţa de presă de după meci.

Supercupa Spaniei este al şaptelea trofeu din nouă posibile câştigat de Zidane cu Real Madrid, de al numirea sa în funcţie, în ianuarie 2016. Real, care a dispus cu 2-0 de Barcelona pe ''Santiago Bernabeu'', după 3-1 pe ''Camp Nou'', a câştigat pe 8 august şi Supercupa Europei (2-1 cu Manchester United).

Zidane a afirmat că aceste două trofee, cucerite înainte de debutul noului sezon, trebuie considerate ca aparţinând de sezonul precedent.

''Debutul sezonului e legat de finalul sezonului trecut. Câştigarea Supercupei Europei este legată de câştigarea Ligii Campionilor, iar câştigarea Supercupei Spanie, de cea a campionatului'', a amintit Zidane.

''Asta vrea să spună că terminăm un ciclu şi acum deschidem altul, cu patru trofee în joc'', a mai spus tehnicianul francez, făcând aluzie la competiţiile în care va evolua echipa madrilenă, La Liga, Cupa Spaniei, Cupa Mondială a Cluburilor şi Liga Campionilor.

''Vom încerca să facem maximum. Va fi complicat, dar ne vom bate până la final'', a promis antrenorul campioanei Europei.

Real Madrid a cucerit Supercupa Spaniei la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o pe marea rivală FC Barcelona cu scorul de 2-0 (2-0), pe ''Santiago Bernabeu'', în manşa secundă. Real, care învinsese şi pe ''Camp Nou'', cu 3-1, s-a impus prin golurile marcate de Marco Asensio (4) şi Karim Benzema (39).

AGERPRES