• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Tot mai multe voci spun că Ronaldo va pleca de la Real Madrid, iar englezii de la The Telegraph susțin chiar că spaniolii au de gând să-l ia pe Harry Kane, de la Tottenham, pe care îl văd drept înlocuitorul perfect al starului portughez.

Cu toate acestea, Zinedine Zidane, noul antrenor al Realului, spune că nu se pune problema unei despărțiri de Ronaldo, pe care Manchester United îl vrea de mai mult timp. Tehnicianul a susținut, vineri, o conferință de presă, înaintea meciului său de debut, cel cu Deportivo La Coruna, din etapa a 19-a a campionatului Spaniei.

"Cristiano Ronaldo nu este transferabil! El este sufletul acestei echipe și nu va pleca de la Real. Ronaldo va juca în bandă, acolo se simte el cel mai bine.

Vreau ca el să fie un jucător fericit la Real", a fost mesajul clar transmis de Zidane, semn că francezul își dorește să aibă o relație cât mai bună cu cel mai important om al său din lot.

Zidane a mai afirmat că nu se aşteaptă la nicio mişcare în această pauză de iarnă. "Posibile plecări, nu cred şi nici nu le văd. Veniri, nici atât, am un grup important şi sunt mulţumit de el". 

Zinedine Zidane va debuta sâmbătă seara pe banca Realului, chiar pe "Santiago Bernabeu". Duelul dintre Real și La Coruna este transmis de Digi Sport 1, de la ora 21:30, iar fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!