• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo este un jucător ieşit din comun şi "merită" să câştige pentru a cincea oară Balonul de Aur, după ce a reuşit un sezon "extraordinar", a declarat, vineri, antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane.

"Eu cred că el va primi un al cincilea Balon de Aur pentru că sezonul trecut a fost incredibil, extraordinar şi îl merită, pur şi simplu", a spus tehnicianul francez, cu o săptămână înainte de atribuirea prestigiosului trofeu.

"Nu mă surprinde ce a făcut şi nu mă va surprinde nici ce va face de acum înainte, pentru că are ambiţia să-l câştige pe al şaselea, al şaptelea. Spre deosebire de ceilalţi jucători, el este diferit. Este ceea ce îl caracterizează. Este un jucător ieşit din comun", a continuat Zizou, care a câştigat la rândul său Balonul de Aur, în 1998.

Ronaldo a câştigat de patru ori Balonul de Aur, în 2008, 2013, 2014 şi 2017, şi este considerat marele favorit şi în acest an. În cazul în care va primi trofeul, îl va egala la numărul de succese pe marele său rival, Lionel Messi.