• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

În ultima săptămână, au apărut tot mai multe vești cu privire la discuțiile dintre conducerea lui Real Madrid și Neymar, dar antrenorul "galacticilor", Zinedine Zidane, spune că vestiarul său nu este afectat.

După ce s-a aflat că cele două părți au discutat la Zurich, acolo unde se aflau cu ocazia galei Balonului de Aur, s-a speculat și că fotbalistul ar fi mers la Madrid, pentru o nouă rundă de discuții. Deși brazilianul a negat această ultimă variantă și chiar l-a jignit pe jurnalistul spaniol care a lansat știrea, informațiile au ajuns și în vestiarul Realului.

Zidane spune că discuțiile despre o posibilă venire a brazilianului pe Santiago Bernabeu nu îi afectează jucătorii. A vorbit și despre ultimele prestații ale lui Cristiano Ronaldo, care nu a marcat în ultimul meci, când Real a făcut primul pas greșit cu starul francez pe bancă, 1-1 pe terenul lui Betis Sevilla.

"Am o echipă de 26 de jucători și sunt mulțumit de ei. E singurul lucru asupra căruia mă concentrez. Nu irosesc timpul cu discuții despre jucători din exerior. Zvonurile nu tulbură vestiarul. E normal ca media să discute despre aceste lucruri, așa va fi întotdeauna, la fel ca atunci când se vorbește despre o plecare a lui Cristiano... E normal ca alte cluburi să îl vrea. Trebuie doar să ne concentrăm asupra a ceea ce avem de făcut", a declarat Zinedine Zidane sâmbătă, la conferința de presă care precedă meciul de duminică, împotriva lui Espanyol Barcelona.

"Jocul lui Cristiano nu a scăzut în nicio privință. Lucrează bine și a avut nevoie să lucreze mai mult din punct de vedere fizic, la fel ca restul echipei. Nu sunt deloc îngrijorat în privința lui", a adăugat tehnicianul francez.

Real Madrid - Espanyol Barcelona se joacă duminică, 31 ianuarie, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.