• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

După două înfrângeri consecutive, Real Madrid a regăsit drumul spre victorie şi s-a impus cu 3-0 pe teren propriu în faţa penultimei clasate din La Liga, Las Palmas. Cu toate acestea, Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema şi-au continuat perioada negativă din campionat, unde au marcat doar câte un gol.

Antrenorul campioanei Spaniei, Zinedine Zidane, rămâne calm în privinţa lipsei de eficacitate a atacanţilor săi, despre care spune că joacă pentru echipă, chiar dacă nu reuşesc să marcheze.

"La sfârşitul zilei, vrem să continuăm să muncim şi să facem lucrurile potrivite. Vorbim despre Benzema şi Cristiano şi e adevărat, nu ştiu câte goluri au marcat. Dar ei sunt primii nemulţumiţi, însă lucrul important este munca lor, ceea ce fac pe teren. Trebuie să fim liniştiţi în privinţa lor.

Cristiano a pasat la golul lui Isco şi vă pot spune că este foarte mulţumit cu acest lucru. Ştim că îi place să marcheze şi că este cel mai fericit când o face. Ştim că va face diferenţa. Deocamdată, nu o face înscriind în campionat, dar o face în Liga Campionilor. Ajută echipa şi în final va face diferenţa", a declarat Zidane.

Tehnicianul francez nu are de gând să renunţe la Benzema, deşi atacantul de 29 de ani a fost din nou huiduit de o parte a publicului de pe Santiago Bernabeu.

"Nu ştiu, nu am auzit nimic. Dacă voi spuneţi asta... Voi, cei din presă, vă gândiţi mereu la lucrurile negative, dar eu gândesc pozitiv. Atât Ronaldo, cât şi Benzema au făcut ce trebuie pe teren", a insistat antrenorul madrilenilor.