• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Zinedine Zidane nu renunţă la titlu, deşi recunoaşte că misiunea elevilor săi este una dificilă. Real Madrid este la patru puncte în urma liderului FC Barcelona, care are şi un meci mai puţin disputat.

"Pentru noi, obiectivul e să încercăm să facem maximum la fiecare meci şi să încercăm să ajungem la final de sezon cu şanse de a câştiga campionatul. Avem un handicap de patru puncte, care ar putea deveni de şapte puncte; este dificil, dar nu imposibil. Eu am speranţe mari, pentru că nimic nu este încă decis.

Jucătorii mei sunt profesionişti, sunt jucători ai echipei Real Madrid şi cunosc necesitatea de a câştiga, pentru că aici doar victoria contează. Noi ştim încotro ne îndreptăm şi mai ştim că nu mai putem pierde puncte", a declarat Zizou, la finalul meciului cu Espaynol Barcelona, câştigat cu 6-0.

Cristiano Ronaldo a fost din nou cel mai bun jucător al "galacticilor", marcând de trei ori împotriva echipei lui Costel Gâlcă. Tehnicianul francez l-a lăudat, însă, pentru aportul defensiv.

"Din punct de vedere defensiv, a fost magnific", a afirmat Zidane.

În trei dintre cele patru meciuri cu francezul pe bancă, Real Madrid a obţinut victorii la scor. Zidane speră ca elevii săi să rămână la acelaşi nivel în continuare.

"Încercăm să ne păstrăm forma fizică, pentru că se apropie şi Liga Campionilor şi vom juca din trei în trei zile. Suntem conştienţi că fiecare meci e dificil şi trebuie să rămânem concentraţi. Dacă vrem să obţinem ceva de la această ediţie de campionat, trebuie să câştigăm fiecare meci", a încheiat antrenorul de 43 de ani.