• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Primul El Clasico al acestui sezon e programat sâmbătă, de la 17:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Real Madrid se deplasează pe Camp Nou, pentru duelul cu Barcelona, din postura de lider în La Liga. Zinedine Zidane s-a decis deja asupra primului 11, anunţă coditianul AS.

Astfel, Lucas Vazquez va fi titular şi va face parte din trio-ul ofensiv al Realului, alături de Benzema şi de Ronaldo. Semnele de întrebare s-au dispersat şi în privinţa alcătuirii liniei de mijloc, acolo unde Kovacic va evolua alături de Modric şi de Isco. 

În defensivă, Raphael Varane va face pereche cu Ramos, în centru, în timp ce Carvajal şi Marcelo vor fi titularizaţi pe benzi. 

Aceasta este echipa gândită de Zidane, în condiţiile în care vor lipsi Bale, Kroos şi Morata, toţi accidentaţi.

Sunt 4 schimbări comparativ cu primul 11 aliniat de Real Madrid în ultimul El Clasico - victoria cu 2-1 de pe Camp Nou, din aprilie. Varane îi ia locul lui Pepe, Kovacic apare în locul lui Casemiro, Isco intră îi locul lui Kroos, în timp ce Vazquez are dificila misiune de a-l suplini pe Bale.

Galezul, Kroos şi Morata sunt OUT din cauza unor acidentări. Bale s-a operat marţi şi va lipsi până în aprilie. Kroos este în refacere după ruptura de metatarsian de la piciorul drept, suferită cu Leganes. Moratam accidentat la bicepsul femural al piciorului drept, este şi el în convalescenţă.

Primul 11 al Realului: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Isco, Modric, Kovacic - Lucas, Benzema, Ronaldo

FC Barcelona - Real Madrid, primul El Clasico al acestui sezon, e programat pe 3 decembrie, de la ora 17:15 și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.