• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Zinedine Zidane i-a luat locul lui Rafa Benitez și, odată cu instalarea francezului pe banca tehnică a "galacticilor", presa internațională a scris că la formația din Madrid vor avea loc mai multe mișcări de trupe. Până să-și întărească echipa, Zidane își poate întări staff-ul, prin aducerea lui Roberto Carlos.

Ajuns la 42 de ani, brazilianul este probabil cel mai bun fundaș stânga din istoria Realului și a fost unul dintre cei mai iubiți jucători de pe Santiago Bernabeu în ultimii 15 ani. Ultima dată în India, la Delhi Dynamos, pentru care a fost antrenor-jucător, Roberto Carlos e gata să revină la clubul unde a cunoscut cele mai mari satisfacții. Madrilenii i-au oferit un post de director sportiv, anunță presa iberică.

"Pentru mine ar fi o onoare să lucrez la Real Madrid. Am avut o întâlnire cu cei de la club, însă abia vineri voi afla ceva concret legat de viitorul meu. Pentru mine ar fi puțin dificil să accept o poziție de director sportiv. Aș prefera să-l ajut pe Zidane la antrenamente și să învăț câte ceva de la el" a dezvăluit Roberto Carlos.

Brazilianul care a jucat pentru Real între 1996 și 2007 are mare încredere în cel alături de care a câștigat Liga Campionilor în 2002. "Echipa va arăta complet diferit cu Zidane antrenor față de era Benitez. Zinedine este un lider în vestiar, dar este și foarte bun prieten cu toți jucătorii, lucru care nu era valabil în cazul lui Benitez" a mai spus Roberto Carlos.