• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Zinedine Zidane are ultimul cuvânt de spus când vine vorba de politica de transferuri a Realului. Astfel, cotidianul Marca susține că tehnicianul francez a pus o condiție neașteptată, atunci când a venit vorba de venirea lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu.

Astfel, singura variantă pentru transferul francezului de 18 ani o reprezintă plecarea lui Gareth Bale. Galezul de 28 de ani e așteptat cu brațele deschise la Manchester United, de Jose Mourinho.

Astfel, afacerea ar putea fi una profitabilă pentru Real Madrid, mai ales că Florentino Perez a pus bani deoparte după transferurile lui Danilo și Alvaro Morata.

”Galacticii” și-ar permite astfel să se despartă de Bale pentru o sumă apropiată de 100 de milioane de euro, ținând cont că ar plăti pentru Mbappe aproape 200 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri.

Cotidianul As a calculat cât a costat-o pe Real fiecare gol înscris de galezul ajuns la 28 de ani: de câte ori Gareth a trimis mingea în poartă Florentino Perez a scos din conturi două milioane de euro.

Totul se raportează la suma de transfer, dar și la cele 34,8 milioane de euro pe care Madrid le investește în Bale în fiecare an. Astfel, el a adunat 150 de meciuri la echipă, ceea ce înseamnă că fiecare partidă a costat-o pe campioana Europei 927.000 de euro.

Bale şi-a prelungit de curând înţelegerea cu Real până în 2022, când va fi împlinit deja 33 de ani. Salariul anuale este unul impresionant, 17 milioane de euro. "Vreau să îmi închei cariera aici", spunea la momentul respectiv galezul.

150 de meciuri a jucat Gareth Bale pentru Real Madrid
67 de goluri a marcat galezul pentru "galactici"
80.000.000 de euro e cota lui Bale

Cu 15 goluri în 29 de meciuri în Ligue 1 în sezonul recent încheiat, Mbappe a fost al doilea marcator al lui AS Monaco și a contribuit din plin la câștigarea titlului. Cu această performanță, formația din Principat a pus capăt dominației lui PSG, care fusese campioană 4 ani la rând.

58 de meciuri a jucat Mbappe la Monaco
27 de goluri a marcat Mbappe la Monaco
16 pase de gol are Mbappe în tricoul campioanei Franței
35 de milioane de euro este cota de piață a lui Mbappe