• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Zinedine Zidane își dorește forțe proaspete încă din iarna, asta deși un oficial de pe Santiago Bernabeu susținea că e posibil ca clubul să nu facă niciun trasfer în ianuarie.

Presa spaniolă notează că Real Madrid ar putea însă să-l transfere pe portarul Kepa Arrizabalaga încă de la jumătatea sezonului, asta deși contractul acestuia cu Athletic Bilbao va expira la finalul sezonului.

Catalanii de la Sport.es și madrilenii de la Marca scriu că clubul condus de Florentino Perez e dispus chiar să-i achite acestuia, în luna ianuarie, clauza de reziliere în valoare de 20 de milioane de euro.

Motivele care ar sta la baza unei astfel de mutări ar fi dorința jucătorului, care vrea ca situația sa să fie clarificată din timp, pentru ca în vară să se concentreze pe Cupa Mondială, dar și faptul că Zidane nu vrea să se mai confrunte cu aceleași probleme din prima treime a actualului sezon.

În ultima perioadă, Zidane a avut anumite probleme în ceea ce îi privește pe portari, întrucât Keylor Navas a lipsit din cauza unor probleme musculare. În locul costa-ricanului, Kiko Casilla a fost titular în ultimele șase jocuri.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT