• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cu o zi înainte meciului dintre Real Madrid și Eibar, Zinedine Zidane s-a arătat deranjat de remarca pe care fostul mare jucător englez, Gary Lineker, a făcut-o la adresa lui Karim Benzema.

După ce britanicul a spus că i se pare că atacantul francez este supraevaluat, antrenorul lui Real Madrid a afirmat că este rușinos ca un om de fotbal să facă o astfel de remarcă despre un jucător.

Nu este vorba doar despre criticarea lui Karim, ci despre tot. Mă deranjează, pentru că este o rușine să spui așa ceva.

El n-o să-ți marcheze 60 de goluri, dar va reuși 30 și îți va pasa pentru alte 40, iar pentru mine acesta este cel mai important lucru. Nu-mi place atunci când oamenii vorbesc urât despre jucătorii mei și vreau să clarific faptul că, pentru mine, Karim este cel mai bun atacant”, a declarat Zinedine Zidane în conferința de presă de înainte de Real Madrid - Eibar.

În ciuda faptului că este apreciat de antrenorul său, Karim Benzema n-a reușit în acest sezon, în opt meciuri, decât două goluri și o pasă decisivă.

Fostul atacant al lui Tottenham și al Barcelonei a postat pe Twitter, în timpul partidei dintre Real Madrid și Spurs (1-1), că Benzema i se pare un jucător supraevaluat. ”Un gol în fiecare alt joc pentru o echipă atât de puternică precum Real Madrid nu este nimic special. Este ceva decent, nu uriaș”, a scris fostul atacant englez.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT