• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Neymar va semna vineri prelungirea contractului cu FC Barcelona, noua înţelegere urmând să-l ţină la gruparea catalană până în 2021, a anunţat clubul pe contul oficial de Twitter.

Cele două părţi au ajuns la un acord încă din vară, însă la sfârşitul acestei săptămâni va avea loc ceremonia oficială în care brazilianul îşi va pune semnătura pe noul contract.

Transferat de la Santos în 2013, fotbalistul de 24 de ani a devenit repede unul dintre starurile echipei lui Luis Enrique, alături de care a fost de două ori campion al Spaniei şi a cucerit Liga Campionilor.

"A marcat deja 300 de goluri şi n-are decât 24 de ani. Messi este cel mai bun, dar Neymar urmează să-i ia locul. Barcelona trebuie să-l facă se semneze un nou contract, cu o clauză de transfer cât mai mare, fiindcă el va fi următorul Messi", a declarat Ivan Rakitic, colegul brazilianului pe Camp Nou.

Potrivit presei spaniole, odată cu semnarea noului contract, clauza de reziliere a lui Neymar va fi de 200 de milioane de euro pentru următorul sezon, 222 de milioane pentru al doilea sezon și 250 de milioane de euro pentru ultimii trei ani ai contractului.

Fotbalistului sud-american va avea un salariu anual de 15 milioane de euro, după ce va semna noua înţelegere.