• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Arda Turan a ”aterizat” pe ”Vicente Calderon” în vara anului 2011. Astfel a început o nouă aventură pentru fotbalist, departe de casă, în speranța că va reuși pentru totdeauna dincolo de granițele Turciei. El a reușit, fără îndoială, din moment ce a ajuns să fie coechipier cu Messi, Neymar, Luis Suarez și compania, dar și după ce a lăsat o amprentă serioasă la Atletico Madrid.

Jucătorul, care a cinstit numărul 10 la Atletico, timp de patru sezoane, și-a trecut în palmares mai multe succese, cum ar fi un titlu în La Liga, un trofeu Europa League, o Cupă a Spaniei, o Supercupă a Europei, dar niciodată nu a câștigat în fața Barcelonei.

Actuala sa echipă a fost un calvar pentru Arda, iar cifrele întăresc acest detaliu. Cât a fost el legitimat la gruparea din Madrid, Atlteico și Barcelona s-au întâlnit de 14 ori iar trupa lui Diego Simeone s-a impus o singură dată. S-a întâmplat în Champions League, pe ”Calderon”, la 9 aprilie 2014, atunci când Atletico, scor 1-0, a izbutit o calificare istorică în semifinalele UCL, după 40 de ani de așteptare. Numai că în acel meci, turcul nu a jucat, el fiind suspendat din cauza unui galben primit în turul sferturilor.

N-a fost singura dezamăgire pentru Arda. El a mai ”colecționat” opt înfrângeri și cinci remize în tricoul echipei căreia îi va fi adversar acum.

Meciul dintre Barcelona și Atletico Madrid se va juca sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 17:00, și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.