• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gareth Bale (27 de ani) se așteaptă, potrivit jurnaliștilor de la goal.com, să ajungă să aibă același salariu precum Cristiano Ronaldo, remunerat în prezent cu 750.000 de lire pe săptămână, după ce va semna noul acord.

Extrema din Țara Galilor le va cere celor din conducerea clubului din Madrid să aibă și el același salariu săptămânal precum starul portughez, mai ales că se află în discuții privind prelungirea contractului. Potrivit celor de la The Times, galezul vrea și el 20 de milioane de lire pe sezon, ceea ce ar însemna o crește a remunerației sale săptămânale cu 260.000 de lire. 

Actuala înțelegere a lui Bale expiră în 2019, Real urmând să-i propună galezului un contract până în 2022, semn că madrilenii au planuri mari cu jucătorul pe care l-au adus de la Tottenham pentru mai bine de 100 de milioane de euro.

Gareth Bale nu a câștigat încă titlul în Primera Division cu Real, dar a cucerit de două ori UEFA Champions League și tot în două rânduri Supercupa Europei.

Potrivit acelorași surse, cei doi jucători vor avea și cele mai consistente clauze de rezeiliere, câte un miliard de euro.

3 goluri a înscris Bale în cele 6 partide disputate de Real în actualul sezon din La Liga.