• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Stephan Lichtsteiner poate reprezenta unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri ale iernii: jucătorul lui Juventus este aproape de o mutare spectaculoasă la Barcelona. Mai precis, elveţianul de 32 de ani ar urma să îi ia locul chiar lui Dani Alves, cel care i-a furat postul de titular din echipa lui Allegri.

Mundo Deportivo anunţă că fundaşul dreapta este supărat că nu a fost lăsat în această vară la Inter şi mai are un avantaj: poate pleca gratis la începutul lui 2017, atunci când va intra în ultimele 6 luni de contract cu Juventus.

"Bătrâna Doamnă" nu pare convinsă să îi prelungească înţelegerea lui Lichtsteiner, ţinând cont că pe acel post pot evolua atât Dani Alves, cât şi Juan Cuadrado, ultimul se pliază pe sistemul 3-5-2 folosit cel mai des de tehnicianul bianconerilor.

În acest moment, pe postul de fundaş dreapta la Barcelona străluceşte Sergi Roberto, cel care a fost reprofilat de Luis Enrique din mijlocaş central şi dă un randament foarte bun în acest debut de sezon. A oferit 4 pase decisive în 5 meciuri disputate pentru gruparea blaugrana.

Stephan Lichtsteiner, cel care a anunţat recent că nu se va retrage din naţionala Elveţiei mai devreme de CM 2018, a mai fost contactat de Barcelona şi în trecut, dar nu este singura variantă de transfer a catalanilor: Hector Bellerin şi Joao Cancelo sunt celelalte opţiuni ale Barcelonei.