• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fotbaliștii Realului au gânduri mari pentru 2016. După ce au fost eliminați din Cupă, ”galacticii” nici nu concep să nu câștige titlul în La Liga și visează să își treacă în palmares și al 11-lea trofeu UEFA Champions League.

Sătui de scandaluri și tot felul de zvonuri legate de atmosfera încărcată din vestiar, jucătorii au decis să cineze în oraș tocmai pentru a întări relațiile dintre ei.

Astfel se face că miercuri seară, 20 ianuarie, 21 dintre cei 23 de jucători din actualul lot al grupării blanco au decis să-și unească forțele pentru a aborda cât mai bine a doua parte a sezonului, în care vor lupta pentru La Liga, precum și pentru Champions League

Întâlnirea, de la care au absentat Karim Benzema și Raphael Varane, a doua din ultima perioadă, după cea din 17 decembrie, și care i-a avut în prim plan pe Ronaldo, Marcelo, Keylor Navas, Modric și James Rodriguez, a fost una în care fotbaliștii s-au simțit foarte bine. Se pare că Zinedine Zidane este principalul răspunzător pentru atmosfera bună de acum din vestiar. În plus, optimismul insuflat de antrenor i-a făcut pe jucători să se gândească la faptul că titlul și UCL sunt tot mai aproape.