• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Oficialii clubului Espanyol Barcelona, al cărui antrenor este Costel Gâlcă, n-au rămas indiferenți la reacția pe care a avut-o Pique, după meciul tur din optimile Cupei Spaniei și au luat o măsură menită a crește numărul de spectatori de pe ”Cornella”.

Astfel, pentru returul cu Messi, Neymar, Suarez și compania, șefii lui Espanyol au decis să scoată la vânzare bilete cu preț preferențial. Astfel, potrivit jurnaliștilor de la ”AS”, membrii cotizanți vor achita între 20 și 25 de euro pentru un tichet.

Espanyol - FC Barcelona, returul optimilor, se joacă miercuri 13 ianuarrie, de la ora 22:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Pentru ceilalți spectatori, prețurile variază între 90 și 210 euro. Oricum, decizia este una clară și are drept scop umplerea arenei la returul cu cea mai bună echipă din lume, chiar dacă aceasta s-a impus net pe ”Camp Nou”, scor 4-1. Altfel spus, pentru cotizanți reducerea este de 70% iar fiecare dintre aceștia poate achiziționa maximum două bilete.

”Își spun ’minunata minoritate’, dar sunt atât de puțini încât nici măcar nu ocupă toate locurile stadionului lor”, a spus Pique.

De altfel, meciul de pe ”Camp Nou” a fost destul de tensionat, Luis Suarez fiind suspendat două partide.

Jucătorii lui Espanyol n-au dorit suspendarea uruguayanului, pe care-l așteptau pe teren pentru revanșă.