• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Un fost antrenor de la Real Madrid, Vanderlei Luxemburgo, a fost dat afară de pe Santiago Bernabeu, explicaţia primită de la Florentino Perez fiind una rar întâlnită la acest nivel. Preşedintele "galacticilor" i-a explicat tehnicianului ajuns la 64 de ani că nu îl poate schimba pe Ronaldo în timpul unui meci.

"Făceam o treabă foarte bună, trebuia să merg înainte, dar Florentino m-a concediat după un meci cu Getafe, unde am câştigat cu 1-0. În acea partidă, Beckham a fost eliminat în prima repriză, iar în minutul 88, am luat decizia de a-l schimba pe Ronaldo "Fenomenul".

La Madrid lumea nu huiduie, dar batistele albe au apărut atunci când fanilor nu le-a convenit ceva, dar eu am vrut să câştig acel meci. Preşedintele m-a sunat şi m-a întrebat de ce l-am schimbat pe Ronaldo. Am spus că am vrut să câştig jocul şi eram în inferioritate numerică.

Perez mi-a spus că nu pot face aşa ceva. Trebuie să facem spectacol, asta vor să vadă fanii. Atunci i-am răspuns că am venit aici să câştig meciuri şi s-o detronez pe Barcelona. Nu am venit să cer un job, voi aţi venit în Brazilia după mine. Dacă nu sunteţi satisfăcuţi, mă puteţi da afară. Niciun antrenor nu poate fi abordat în acest fel", a spus Luxemburgo, pentru Fox Sports.

Antrenorul a ajuns la Real Madrid în decembrie 2004 şi a reuşit o serie de 7 victorii în campionat, pierzând totuşi titlul în faţa Barcelonei. Pe 5 decembrie 2005, a fost înlocuit de Lopez Caro.