• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Espanyol - Barcelona 0-0. După remiza albă din La Liga, Costel Gâlcă, antrenorul celor de la Espanyol, este gata pentru al doilea duel cu cea mai bună echipă din lume, de data aceasta în Copa del Rey.

Tehnicianul, în vârstă de 43 de ani, și-a fixat scorul pe care și l-ar dori în meciul de miercuri, 6 ianuarie, de pe ”Camp Nou”, mai ales că echipa care se va califica se va decide în dublă manșă.

”Este important pentru noi să jucăm cu aceeași intensitate, cum am făcut-o sâmbătă, și să menținem mai mult posesia. Nu uitați că vorbim despre cea mai bună echipă din lume și cu siguranță orgoliul lor le spune să câștige această partidă”, a spus Gâlcă la conferința de presă de dinainte de meci.

FC Barcelona - Espanyol, turul optimilor de finală ale Cupei Regelui, programat miercuri, 6 ianuarie, de la ora 21:30, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV abonaților rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Fostul antrenor al Stelei a avut și un sfat pentru elevii săi, dar și-a permis și un scor pe care și l-ar dori la final miercuri seara.

”Trebuie să ne dorim mai mult față de meciul de campionat, atunci când am recuperat multe mingi, dar nu am avut răbdare să construim. Cât despre meciul de miercuri, aș prefera un 1-1, decât un 0-0. Este foarte greu ca Barcelona să nu marcheze”, a mai spus Gâlcă.