• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jurgen Klopp, care în repetate rânduri a afirmat că Philippe Coutinho nu e de vânzare, pare pus în faţa faptului împlinit. Brazilianul va ajunge cel mai probabil la Barcelona, iar tehnicianul german a admis că mutarea se poate realiza.

Liverpool a pierdut două puncte pe final, la Watford, după ce a fost egalată la "3" în prelungiri, de Britos, însă veştile proaste petnru fani au continuat. La conferinţa de presă de după confruntarea de pe Vicarage Road, antrenorul "cormoranilor" a abordat subiectul "Coutinho" şi a avut un discurs total diferit de cel de până acum.

"Nu am avut timp să mă gândesc la Coutinho astăzi. Chiar dacă m-am trezit foarte devreme, a trebuit să mă gândesc la meci. Trebuie să accept deciziile pe care patronii le iau, aceasta este legea firii. Uneori, ca antrenor, trebuie să ai în vedere şi ce îşi doreşte jucătorul. Aşa merg lucrurile. În acest moment, vreau să mă concentrez doar asupra jocului şi a chestiunilor pe care trebuie să le îmbunătăţim", a spus Klopp după meciul cu Watford.

100 de milioane de euro a fost oferta primită de pe Camp Nou pentru Coutinho, refuzată de Liverpool. Ulterior, catalanii au revenit cu o ofertă îmbunătăţită, iar "cormoranii" par să accepte. Ei ar putea să cumpere cu această sumă pe Van Dijk, fundaşul de fier al lui Southampton, dar şi un mijlocaş de valoare.

De când a ajuns la Liverpool, în 2013, Coutinho a reușit să marcheze 34 de goluri în campionatul Angliei. În sezonul precedent, jucătorul dorit de Barcelona a punctat de 13 ori, atâtea reușite având și colegul său din ofensivă, senegalezul Sadio Mane. Coutinho, jucător a fost dorit și de PSG sau Bayern Munchen, a ajuns pe Anfield în 2013, atunci când a fost cumpărat de la Inter în schimbul a 13 milioane de euro.