• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Getafe - Barcelona 1-2. Ousmane Dembele s-a accidentat aseară, contra lui Getafe şi va lipsi aproximativ trei săptămâni. Jurnaliştii din Vest au găsit similitudini uimitoare între francez şi Neymar, fotbalist pe care trebuie să îl facă uitat.

Minutul 24 al partidei de ieri de la Madrid a adus un moment nedorit pentru catalani. Noul star al grupării blaugrana, Ousmane Dembele a suferit o accidentare şi a fost înlocuit. Fără să fie atins de niciun adversar, francezul de 20 de ani a simţit o înţepătură la coapsa stângă şi s-a întims pe gazon. Medicii au sosit să vadă despre ce e vorba, iar starul venit de la Dortmund a fost nevoit să ia loc pe bancă.

Vestea este una cruntă pentru Valverde, mai ales că Dembele dăduse semne că s-a integrat perfect la Barcelona: a oferit o pasă decisivă chiar la primul meci disputat pe Camp Nou. La final, tehnicianul catalanilor părea destul de îngrijorat, afirmând că "după cum arată, Dembele va lipsi o perioadă destul de lungă". Din câte se pare, totuşi, va fi vorba de doar trei săptămâni, catalanii anunţându-şi fanii după meci printr-un comunicat.

Ceea ce este interesant e că jurnaliştii din Vest au găsit câteva coincindenţe incredibile între accidentarea lui Dembele şi Neymar, starul pe care trebuie să îl înlocuiască. În primul său sezon la Barcelona, tot într-un meci cu Getafe (Cupa Regelui), în acelaşi minut, brazilianul s-a accidentat destul de grav. Ca şi Dembele, el nu a fost atins de nimeni, călcând greşit şi sucindu-şi glezna. Scorul era acelaşi 0-0, iar zona de teren în care s-a produs accidentarea a coincis.