• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Gerard Pique susţine că decizia de a se retrage din naţionala Spaniei după Cupa Mondială 2018 i-a aparţinut în totalitate, nefiind influenţată de controversele din jurul său de pe internet.

"Decizia mea este definitivă, tot ce s-a întâmplat în Albania a grăbit asta. Nu voiam să spun atunci, dar tot ce s-a scris despre tricou şi s-a dovedit a fi fals m-a obligat să vorbesc. Am citit că m-au dat afară Twitter, As, Marca sau OK Diario, marioneta lui Florentino, dar nu este aşa. Nu am decis să plec din cauza ziarelor sau a celor ce scriu pe Twitter.

Decizia am luat-o eu, pentru că eu merit să spun când plec din echipă. Dacă ne calificăm la Cupa Mondială, voi avea 10 ani la naţională şi voi avea 31 de ani. Este cea mai bună decizie, cred că este momentul ca alte generaţii să ocupe locul lăsat de mine", a declarat Pique, înaintea meciului dintre FC Barcelona şi Manchester City, din Liga Campionilor.

Fundaşul de 29 de ani se referă la polemică născută după meciul Albania - Spania, din preliminariile Cupei Mondiale 208, când jucătorul Barcelonei a fost acuzat că şi-a tăiat tricoul de joc, pentru a nu purta culorile drapelului spaniol.

Federaţia spaniolă a precizat după meci, într-un comunicat, că Pique a purtat un tricou cu mânecă lungă, pe care oricum nu erau imprimate culorile Spaniei. Forul a precizat că fotbalistul a tăiat mânecile, la fel cum au procedat şi alţi jucători în alte ocazii, pentru confort.