• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fără victorie în ultimele două etape din La Liga, FC Barcelona aşteaptă marele duel cu Real Madrid, care va avea loc sâmbătă, de la ora 17:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, la 6 puncte în urma marii rivale. E o situaţie care poate compromite deja sezonul catalanilor, avertizează Gerard Pique.

Cunoscut pentru faptul că nu se teme să spună lucrurilor pe nume, fundaşul campioanei Spaniei trage un semnal de alarmă înainte de primul El Clasico al sezonului. Pique spune că dacă Barcelona va continua să joace aşa cum a făcut-o la San Sebastian, unde a obţinut doar o remiză, scor 1-1, îi va fi imposibil să-şi păstreze titlul.

"Am fost depăşiţi din punct de vedere al jocului şi al atitudinii. În prima repriză, nu am existat. Va fi foarte dificil să câştigăm La Liga astfel.

Ne-au presat foarte bine şi ne-au împiedicat să ne facem jocul. Cu greu se poate spune că aceasta a fost Barça, iar un punct aici nu este foarte rău", a declarat Pique, la finalul partidei cu bascii.

O părere asemănătoare a avut şi Luis Enrique. "Ce s-a întâmplat în seara asta e simplu: o echipă a jucat mult mai bine decât cealaltă. Real ne-a fost superioară la toate capitolele. Am câştigat un punct, dar nu meritam niciunul. Pentru mine, e cel mai slab meci pe banca Barcelonei. E un miracol că s-a terminat 1-1", a recunoscut tehnicianul catalanilor.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Pique are şi un alt motiv de îngrijorare înaintea marelui meci cu Real. În prima repriză a meciului cu Sociedad, apărătorul de 29 de ani a suferit o accidentare la gleznă, însă speră ca acest lucru să nu-l împiedice să fie pe teren sâmbătă.

"Cred că sunt ok. Glezna m-a durut în prima repriză, dar sper să fiu pe teren sâmbătă. E un meci foarte important. Jucăm împotriva unei echipe care e cea mai bună din campionat în acest moment. De aceea sunt acolo unde sunt", a precizat Pique.

Primul El Clasico al sezonului, Barcelona - Real Madrid, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 17:15. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.