• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

FC Barcelona, FC Sevilla, Valencia și Celta Vigo sunt echipele care au mai rămas în cursa pentru adjudecarea Cupei Spaniei.

Sorții au decis, vineri la prânz, ca deținătoarea trofeului, FC Barcelona, să lupte cu Valencia pentru un loc în marea finală. Evident, a doua semifinlă va fi cea dintre Sevilla și Celta Vigo.

Catalanii au posibilitatea de a juca a treia finală la rând și de a-și păstra trofeul cucerit anul trecut.

Manșa întâi a acestor partide în care primele echipe sunt gazde se va disputa la 3-4 februarie, în timp ce manșa retur este programată pentru zilele de 10 și 11 februarie. 

Pentru că Atletico Madrid a fost eliminată din competiție, stadionul ”Vicente Calderon” devine un candidat serios pentru găzduirea finalei. Și asta pentru că Madrid, din motive geografice și de infrastructură, pare cel mai accesibil.

Opțiunea ”Santiago Bernabeu” este exclusă mai ales că Barcelona are șanse considerabile de a se califica în finală.

Semifinalele Cupei Spaniei

FC Barcelona - Valencia

FC Sevilla - Celta Vigo

*Toate partidele, care vor fi tur-retur, vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport