• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Real Madrid a oprit seria negativă şi, după două eşecuri consecutive, a câştigat cu 3-0 pe teren propriu în faţa lui Las Palmas. Cu toate acestea, atmosfera rămâne încordată în vestiarul campioanei Europei.

În ciuda victoriei clare, Cristiano Ronaldo, autorul pasei decisive la golul de 3-0, marcat de Isco, a părut nemulţumit, iar presa spaniolă a încercat să afle ce se află în spatele reacţiei pe care a avut-o portughezul.

Astfel, potrivit Onda Cero, Ronaldo a fost deranjat de faptul că Isco nu a mers să-i mulţumească pentru assistul de la gol.

Întrebat despre reacţia lusitanului, Sergio Ramos a recunoscut că acesta nu se afla într-o dispoziţie foarte bună, dar a evitat să vorbească despre motivul nemulţumirii sale.

VIDEO: Golul lui Isco şi reacţia lui Ronaldo

Ronaldo traversează o perioadă dificilă în La Liga, unde nu a reuşit să marcheze decât o dată, în şapte prezenţe, în acest sezon. Cu toate acestea, antrenorul campioanei Spaniei, Zinedine Zidane, este convins că vedeta sa va trece peste lipsa de eficacitate din prezent.

"Cristiano a pasat la golul lui Isco şi vă pot spune că este foarte mulţumit cu acest lucru. Ştim că îi place să marcheze şi că este cel mai fericit când o face. Ştim că va face diferenţa. Deocamdată, nu o face înscriind în campionat, dar o face în Liga Campionilor. Ajută echipa şi în final va face diferenţa", a spus tehnicianul francez.