• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Paul Anton atacă promovarea în La Liga cu Getafe. Echipa mijlocaşului împrumutat de la Dinamo va disputa, miercuri, primul meci al "dublei" pentru promovare cu Tenerife. Partida se joacă de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Fotbalistul român ar putea fi titular în finala play-off-ului pentru promovare, cu Tenerife. În returul semifinalei câştigate cu Huesca (5-2 la general), a intrat pe teren în minutul 78 şi a avut o evoluţie impecabilă.

"Am reuşit să trecem mult mai clar decât ne aşteptam. A fost o partidă foarte bună din partea noastră. Nu i-am lăsat pe cei de la Huesca să ne pună probleme. Sunt partide care pot decide viitorul fiecăruia, iar tensiunea e enormă", a declarat Anton, la emisiunea "Fotbal European", de la Digi Sport.

Acum, jucătorul de 26 de ani şi colegii săi sunt concentraţi doar la duelul cu Tenerife.

"Majoritatea meciurilor sunt la fel în liga a doua. Jocuri dure, încrâncenate. Şi cu Tenerife va fi la fel, având în vedere că avem cam aceeaşi istorie ca şi cu Huesca, în sensul că nu am reuşit să câştigăm absolut niciodată cu ei sezonul acesta. Va fi un meci dificil, încrâncenat", a spus Anton.

Primul meci al "dublei" pentru promovarea în La Liga, dintre Tenerife şi Getafe, se joacă miercuri, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Returul se va disputa sâmbătă, de la aceeaşi oră, la Digi Sport 3.