• TENIS BRD Bucharest Open, joi: Begu - Cristian, acum pe Digi Sport 2 şi Dulgheru - Alexandrova (20:30, Digi Sport 2)
  • Preliminarii Europa League: Zira-Astra, joi, 20.07, Digi Sport 1, de la ora 20:00

 

Atletico Madrid a avut parte de câteva minute dificile împotriva Granadei. Finalista ultimei ediţii a Ligii Campionilor s-a văzut condusă pe teren propriu, după un gol senzaţional al lui Isaac Cuenca.

În minutul 18 al partidei de pe Vicente Calderon, fostul jucător al celor de la FC Barcelona a primit o minge la marginea careului, cu spatele la poartă. Fotbalistul de 25 de ani a preluat frumos, s-a întors şi, fără a lăsa balonul să cadă, a tras din prima imparabil pentru Oblak.

VIDEO: Golul marcat de Cuenca

A fost primul gol marcat de Cuenca în acest sezon din La Liga, în al patrulea meci în care a evoluat. În stagiunea trecută, mijlocaşul a punctat de două ori în 12 prezenţe.

Totodată, golul lui Cuenca a fost primul primit de Jan Oblak după mai mult de opt ore şi jumătate în care nu a scos mingea din propria poartă, indiferent că a jucat pentru echipa de club sau pentru naţioanlă.

Slovenul nu mai primise gol de pe 21 septembrie, atunci când Atletico a remizat pe Camp Nou cu FC Barcelona, scor 1-1.

Reuşita lui Cuenca nu le-a folosit însă la nimic oaspeţilor. Atletico a marcat de două ori înainte de pauză, apoi s-a dezlănţuit în repriza a doua, impunându-se cu un categoric 7-1.