• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Zinedine Zidane e decis să pună punct seriei de patru egaluri ale lui Real Madrid în toate competiţiile. "Galacticii" înfruntă Betis Sevilla sâmbătă, de la ora 21.45, în direct la Digi Sport 2.

"Cel mai important pentru noi este să facem totul pentru victorie. Poate că nu am dat totul în ultimul timp dacă nu am reuşit să câştigăm. Trebuie să nu-i oferim adversarului şansa de a-şi face jocul. Nu sunt un magician, mă gândesc doar la muncă", a prefaţat antrenorul francez partida de mâine, de pe Benito Villamarin.

Zidane e bucuros că problemele medicale din lotul lui Real Madrid s-au împuţinat în ultima perioadă: "Marcelo e cu noi, mi-a spus că e refăcut din punct de vedere fizic. Toţi jucătorii sunt în regulă, cu excepţia lui James Rodriguez", a mai declarat "Zizou".

Real Madrid este pe locul 2 după şapte etape în Primera Division, la egalitate de puncte cu liderul Atletico Madrid şi cu două puncte în faţa Barcelonei.

Betis - Real Madrid se joacă sâmbătă, de la ora 21.45, în direct la Digi Sport 2. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.