• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep a impresionat oamenii de fotbal din România după demonstrația de virtuozitate de care a dat dovadă. Numărul 1 WTA a demonstrat că are talent cu carul şi la un alt sport decât cel la care se află pe primul loc în lume: a ținut o minge pe picior timp de un minut! Sportiva din Constanța a jonglat de 82 de ori până să piardă controlul mingii, dar şi atunci a fost împiedicată de fileul terenului de tenis.

Aflați în studioul emisiunii Digi Sport Special, antrenorul Vasile Miriuță și specialistul Digi Sport Dinu Gheorghe au rămas impresionați de tehnicitatea Simonei. Fostul președinte al celor de la Dinamo a glumit cu  actualul antrenor al ”câinilor”, susținând că jucătorii săi nu ar putea reuși o astfel de performanță.

Dialogul dintre Miriuță și Dinu Gheorghe:

Vasile Miriuță: Simona e cea mai bună, a demonstrat-o, vorbesc de fotbal.
Dinu Gheorghe: La Dinamo nu cred că ai 10 care să țină 20 pe picior.
Vasile Miriuță: (râde) Haideți domnu' Dinu, să fim serioși, cum să nu am?
Dinu Gheorghe: Ia să faci asta să vezi ce iese. Dar nu, că-i superi iar.

Simona Halep va încheia anul în fruntea clasamentului WTA după un sezon în care a cucerit trofeul la Madrid şi a mai jucat patru finale, la Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing.

Ultima competiţie la care a participat în 2017 constănţeanca în vârstă de 26 de ani a fost Turneul Campioanelor, din Singapore, unde Halep nu a reuşit să depăşească faza grupelor.

Simona Halep a adunat 5.275.227 de dolari în 2017 din tenis şi a fost pe locul 3 în ierarhia câştigurilor din tenis.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT