DigiSport Special / Fotbal European / Fotbal Club / Saptamana de handbal
logo Steaua Steaua
3 - 0
Gaz Metan logo Gaz Metan
15 martie, Digi Sport 1
Steaua logo team 1
logo team 2 Gaz Metan
'1
'2
'13
'14
'17
'25
'28
'30
'34
'60
'61
'66
'71
'82
'85
'87
'90+1
'90+2
'90+3
90+3 Final repriza a doua.
90+2 team GOOOOL STEAUA! GOOOOL VÂLCEANU! Puștiul de nici 17 ani al Stelei transformă impecabil o lovitură liberă de la 21 de metri.
90+1 team Muth vede gallben pentru henț în marginea propriului careu.
90+1 team Mărkuș intră în careu și șutează din cădere, dar Tătărușanu are un reflex excelent și respinge. 
89 team Tătărușanu vede galben pentru trageri de timp.
87 team Pîrvulescu a fost aproape de 3-0, șutul său în forță de la 15 metri fiind respins cu un reflex de portar de handbal de către Pleșca.
85 team Florin Dan a preluat pe piept o minge trimisă în adâncime, a intrat în careu și a șutat din cădere, dar Tătărușanu a respins.
82 team Vâlceanu a driblat la marginea careului advers și a șutat cu stângul, peste poartă însă.
77 team Iese Sânmărtean și intră Vâlceanu.
73 team Pintilii e avertizat după ce l-a ținut din spate pe Mărkuș. 
71 team Pleșca are două intervenții de excepție la aceeași fază. Mai întâi a blocat șutul lui Prepeliță din 10 metri, apoi pe cel al lui Varela, de la un metru. Fundașul Stelei era în offside, dar n-a fost sancționat.
70 team Iese Vitinho și intră Mărkuș.
66 team GOOOOL STEAUA! GOOOOL PIOVACCARI! Mingea ajunge dintr-o deviere la atacantul italian, acesta pivotează pe lângă Buzean și șutează puternic, de la 14 metri, balonul ducându-se pe sub Pleșca. Steaua - Gaz Metan 2-0.
64 team Keșeru e înlocuit cu Pîrvulescu.
63 team Bawab e avertizat pentru un fault la mijlocul terenului.
61 team Piovaccari intră în careu și trimite pe jos, periculos, leșca reușește săr espingă.
60 team Acțiune prelungită de atac a oaspeților, Bawab nu ajunge la timp la o minge centrată în fața porții, irosind o șansă bună. Balonul e trimis apoi de Tahar, de la 20 de metri, dar Tătărușanu prinde.
58 team Iese Todea, intră Florin Dan.
55 team Iese Iancu și intră Prepeliță.
49 team Sânmărtean a șutat de la 18 metri, puțin pe lângă poartă.
46 A început repriza secundă.
45 PAUZĂ
44 team Keșeru a șutat de la 30 de metri, cu pământul, Pleșca a fost atent și a reținut.
34 team Bawab l-a driblat cu ușurință pe Szukala, a intrat în careu dar a șutat preveizibil dintr-o poziție favorabilă, în brațele lui Tătărușanu.
30 team Ocazie uriașă a lui Piovaccari. Acesta a scăpat singur în careu cu Pleșca, după o pasă a lui Iancu, dar portarul medieșenilor a ieșit excelent și l-a blocat pe italian.
28 team Piovaccari l-a depășit pe Muth în careul oaspeților, pe dreapta, a intrat în unghi și a șutat apoi în plasa laterală.
25 team Latovlevici a scăpat singur în careu, pe stânga, dar a șutat peste poarta lui Pleșca dintr-o poziție favorabilă.
24 team Varela a centrat de pe dreapta, Piovaccari a încercat să reia din foarfecă, mingea l-a lovit pe Trtovac și s-a dus în corner.
17 team Keșeru a scăpat singur cu Pleșca, dar a șutat în portarul Gazului, la o fază creeată de Adi Popa.
14 team Piovaccari a preluat lângă Frăsinescu, apoi a încercat să trimită cu stângul, cu efect, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.
13 team GOOOOL STEAUA! GOOOOL KEȘERU! Gabi Iancu a pătruns pe stânga, a centrat în fața porții, Piovaccari a luftat, mingea a ajuns la Adi Popa, care a retrimis în centrul careului, de unde Keșeru a reluat în plasă. Steaua - Gaz Metan 1-0!
2 team Keșeru a șutat din interiorul careului, dar mingea a fost reținută cu ușurință de Pleșca.
1 A început partida.
event type Ocazii
event type Goluri
Toate Evenimentele


George Rădulescu
Alexandru Cerei
Daniel Hulubei
12
Tătărușanu
33
Varela
4
Szukala
6
Gardoș
14
Latovlevici
5
Pintilii
77
Ad. Popa
18
Sânmărtean
28
Keșeru
80
Iancu
25
Piovaccari
1
Niță
2
Râpă
11
Prepeliță
22
Pîrvulescu
27
Grădinaru
30
Răduț
97
Vâlceanu
A Laurențiu Reghecampf
12
Pleșca
3
Trtovac
23
Muth
85
Frăsinescu
8
Buzean
21
Todea
22
Tahar
5
Al. Munteanu
10
Bawab
2
C. Petre
11
Vitinho
1
Greab
7
Llullaku
14
R. Avram
16
R. Zaharia
19
Fl. Dan
28
Mach
89
Mărkuș
A Cristi Dulca

VIDEO Steaua - Gaz Metan Mediaș 3-0. Robert Vâlceanu a dat gol la debut! Au mai marcat Keșeru și Piovaccari

Steaua a câștigat fără nicio emoție disputa cu Gaz Metan, din etapa a 23-a a Ligii 1, cu două goluri înscrise de cei doi atacanți titularizați de Laurențiu Reghecampf, Claudiu Keșeru și Federico Piovaccari. A mai înscris și Robert Vâlceanu, din lovitură liberă, puștiul care a evoluat 15 minute neavând încă 17 ani.

Keșeru a pus primul la încercare poarta lui Pleșca, încă din minutul 2, anunțând parcă iureșul de ocazii avute de campioană în prima repriză. Atacantul venit de la Bastia n-a mai greșit peste 11 minute, când a reluat din prima centrarea lui Adi Popa și a deschis scorul.

Golul nu i-a trezit pe medieșeni, care, fără să aglomereze propria jumătate de teren, au oferit spații mari de atac steliștilor. Piovaccari și Keșeru au continuat să primească mingi utile în fața porții adverse, dar au irosit cu nonșalanță ocazii de a majora diferența.

Prima mare șansă de după gol a fost însă a lui Latovlevici, care a întârziat șutul, și-a închis unghiul și a trimis apoi peste transversală. Cinci minute mai târziu, în minutul 30, Piovaccari a scăpat și el singur cu Pleșca, dar portarul ardelenilor a închis bine unghiul și a respins oportun.

Abia în minutul 34 elevii lui Cristi Dulca au intrat în careul advers, când Bawab l-a driblat foarte ușor pe Szukala, dar, rămas singur cu Tătărușanu a șutat foarte slab, pe jos.

A doua repriză a semănat cu prima, chiar dacă medieșenii au început ceva mai curajos și au urcat mai des în jumătatea adversă de teren. Golul de 2-0, marcat de Piovaccari în minutul 66, a cam pus însă punct disputei.

Golul lui Robert Vâlceanu, din prelungiri, a fost un fel de cadou pentru puștiul care la sfârșitul lunii va împlini 17 ani și care a debutat sâmbătă seara în Liga 1.

Fără să se întrebuințeze prea tare, Steaua a luat toate punctele și pare de neoprit din drumul spre titlu, arătând o forță greu de contracarat. Campioana câștigă cu ușurință meciurile contra formațiilor considerate mici și e foarte probabil ca astfel să se facă diferență la final în lupta pentru titlu.


Video rezumat: Steaua - Gaz Metan

0 Comentarii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.