• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

CS Universitatea Craiova a plecat azi în cel de-al doilea cantonament al iernii, cu un lot format din doar 21 de jucători, dintre care trei portari. Șase dintre aceștia, inclusiv doi dintre portari, sunt juniori și este greu de crezut că în primăvară se va apela la ei.

Conducătorii olteni au decis ca în locul celor trei jucători plecaţi la lot, Vătăjelu, Mateiu și Ivan, să nu mai fie luați alți juniori de la echipa a doua, chiar dacă antrenorii ar fi dorit cel puțin doi, pentru a putea împărți lotul în două la jocurile școală.

Chiar dacă au primit aviz favorabil pentru a transfera jucători liberi, oltenii nu au adus până în acest moment nici un jucător nou în această iarnă. Deja unii fani au și taxat acest lucru și au postat pe diverse site-uri de socializare că echipa se pregătește pentru meciuri de handbal sau baschet cu acest lot restrâns.

În tot acest timp, cei trei jucători lăsați acasă, Bălgrădean, Curelea și Ferfelea, nici nu au fost chemați la negocieri pentru reziliere, nici nu au fost luați cu echipa în Turcia. Mai mult ei nu și-au încasat salariul pe ultimele două luni și pot în orice moment să-și depună memorii, dar așteaptă un semn din partea conducerii pentru a ști exact ce vor face.

Cei trei au din partea oficialilor o hârtie prin care pot negocia în această perioadă cu orice echipă, până la 1 februarie, iar în caz că nu își vor găsi echipă, la acea dată să se prezinte la club pentru a afla programul de pregătire, separat sau cu echipa secundă.

Dintre cei trei, suporterii îl doresc înapoi la echipă doar pe Bălgrădean, mai ales că în cele trei jocuri de verificare evoluția lui Straton nu a fost una bună: a încasat șase goluri, dintre care unul direct din corner. Din cauza faptului că a fost exclus din lot, fostul căpitan a ratat și prezența la lotul reprezentativ pentru cantonamentul din Turcia.

SURSĂ FOTO: csuc.ro