• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Haosul pare că a pus de tot stăpânire pe clubul din ”Ștefan cel Mare”. La finalul unei zile agitate, care a pornit cu acel episod ilar, când Vasile Miriuță s-a trezit că nu mai are mașina în fața hotelului, seara a apărut și prima persoană din staff care și-a asumat o mare parte din vină. Este vorba despre Alexandru David.

Președintele executiv al roș-albilor a explicat de ce se face vinovat, totul într-o discuție purtată telefonic și găzduită în EXCLUSIVITATE de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

”99% e vina mea! Pentru că eu am funcționat ca o placă turnantă între finanțator, director general și antrenor. Eu m-am asigurat în această vară, dar și înainte, ca tot ceea ce-și doresc cei care conduc Dinamo de la firul ierbii să se împlinească, după care, la un moment dat, eu am rămas singur!

De ce? Știți foarte bine, pentru că a apărut acea oportunitate pentru antrenor și pentru directorul general de a pleca într-o nouă aventură iar eu trebuie să răspund acum pentru lucrurile astea.

Eu am fost cel care l-am determinat pe patron, la cererea specialiștilor, ca aceste lucruri să se întâmple așa. Și nu au ieșit. Am puterea să-mi asum și să plătesc pentru eșec. dacă echipa nu merge în play-off, în condițiile în care avem al treilea buget din țară, și în condițiile în care domnul Negoiță a dublat salariile unora dintre jucători”, a spus David, la ”Fotbal Club”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Oficialul ”câinilor” a ținut să explice și faptul că nu se dezice de Contra și de Mutu, dar și că echipa poate ar fi avut alt parcurs dacă nu se schimba antrenorul.

”Eu nu mă dezic de ce au făcut Cosmin Contra și Adi Mutu. Spun doar că situația a făcut ca ei să plece și că nu au rămas până la capăt. Poate le ieșea lor, pentru că era gândirea lor, strategia lor. Sigur, vorbim ipotetic.

Nu spun că dacă rămâneau ei, lucrurile erau senzaționale și eram campioni, dar nu se știe niciodată”, a mai spus David, la Digi Sport.