• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Anunţat ca şi transferat la Steaua, de Becali, Ciprian Marica este foarte aproape să se înţeleagă cu Getafe. Mutarea în lotul lui Reghecampf nu s-a materializat şi ca urmare a faptului că tehnicianul ar fi avut dubii în ceea ce priveşte starea fizică a vârfului.

La o zi după ce patronul campioanei a anunţat că transferul lui Marica a picat, atacantul se afla deja la Madrid, unde negociază o înţelegere cu formaţia pentru care a mai evoluat în 2013-2014. Mulţi l-au acuzat pe atacant că joacă la cacealma cu Steaua, dorind să obţină un salariu mai mare de la spanioli, însă această variantă trebuie privită cu rezerve.

Potrivit Gazetei, nici Reghe nu a mai fost atât de convins de utilitatea aducerii atacantului, astfel că Becali s-a grăbit să anunţe că afacerea a picat, înainte să primească un răspuns concret de la Marica.

Ce l-a nemulţumit pe tehnicianul Stelei a fost faptul că vârful, care nu a mai jucat de 5 luni, a refuzat să facă testele medicale. "Întâi le facem şi abia apoi semnăm", i-ar fi zis antrenorul lui Becali, dorind să fie sigur că Marica s-a recuperat total după accidentare. Marica a refuzat, explicând că a făcut deja o serie de controale în Germania, care nu au relevat că ar mai avea probleme.

Ulterior, Reghecampf a aflat că în ultimele luni Marica a fost în mai multe rânduri la Belgrad, la celebra Marijana, care l-a vindecat. Neavând încredere în medicina alopată, antrenorul şi-a exprimat rezervele cu privire la recuperarea totală a acestuia, mai ales că a refuzat controlul medical. Moment în care Becali s-a decis să facă anunţul că transferul a căzut, convins probabil de faptul că îl va transfera pe Budescu şi nedorind să îi ofere un salariu imens unui fotbalist care posibil să se reaccidenteze în scurt timp.