• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

La 20 de ani, Andrei Burlacu promite să fie noua vedetă a Craiovei. Introdus în repriza secundă a derby-ului cu Dinamo (2-2) de italianul Mangia, Burlacu a dat lovitura în minutul 89 și a adus un punct pentru olteni, la Turnu Severin.

"Am intrat cu gândul de a-mi ajuta echipa. Mă bucur pentru reușitele mele, dar nu în ultimul rând este meritul echipei. Am avut o atitudine bună, am arătat că suntem o echipă unită și am luptat până în ultimul minut.

Îi mulțumesc lui Mister pentru șansa acordată, îi mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru faptul că m-a introdus în teren, că s-a bazat pe mine. Am încercat să-mi fac cât mai bine treaba și multumesc și colegilor care m-au ajutat", a spus Burlacu.

Atacantul de 20 de ani, cu șapte meciuri în acest sezon de Liga 1, a fost impresionat de modul în care fanii au susținut Craiova.

"Este un derby cu ambiții de ambele părți. Am arătat în această seară că formăm o echipă puternică și ne-am dăruit pentru suporterii noștri. Le mulțumim că ne-au încurajat, chiar dacă la un moment dat am fost conduși cu două goluri diferență. Le mulțumim că au fost alături de noi până la ultimul fluier", a fost mesajul lui Burlacu.

VIDEO GOLUL LUI BURLACU