• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Florin Purece (26 de ani), fostul campion cu FC Viitorul, la finalul sezonului trecut, este liber de contract, după ce a reziliat contractul cu israelienii de la Hapoel Rannana.

Ajuns în vară în Țara Sfântă, mijlocașul a evoluat în șase din cele 12 etape fără să marcheze. Pentru că echipa nu a avut rezultatele dorite de conducere în startul sezonului, doar poziția a 12-a, din 14 echipe, și cu doar opt puncte, sefii grupării au decis să se despartă de mai mulți jucători considerați prea costisitori pentru grupare. Florin s-a aflat printre ei și de comun acord a reziliat înțelegerea.

”A fost o experiență plăcută pentru mine. Chiar m-am acomodat cu viața în Israel, deși la început mi-a fost puțin greu. Din păcate nu am avut rezultate și au fost mai multe schimbări în lot.

În aceste condiții, am decis să ne despărțim. Ne-am strâns mâna și ne-am urat toate cele bune. Imediat am fost contactat de o altă echipă din Israel, mai bine clasată, dar am decis să fac o pauză de câteva săptămâni.

Nu vreau să mă grăbesc. Am timp suficient sa mă decid”, a declarat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, Florin Purece.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Mijlocașul, care a jucat în 30 de jocuri sezonul trecut pentru Viitorul și pentru care a marcat două goluri, nu ar zice nu unei reveniri în Liga 1.

”Am fost la curent cu tot ce s-a întâmplat în această toamnă în campionatul intern. Cele trei echipe din față, par să se fi desprins decisiv de restul plutonului. Sper ca Viitorul să intre în play-off. Nu voi uita toată viața performanța realizată acolo.

Cât despre o eventuală revenire în campionatul intern, nu aș zice nu. Chiar dacă ideal ar fi să merg tot afară, pentru un proiect serios, mă pot așeza la masa tratativelor, dacă simt că sunt dorit.

Vreau, însă, să profit de zilele libere în aceste zile. Până la finalul anului voi anunța unde voi juca”, a mai adăugat Purece, pentru Digi Sport.

Pe lângă cele 30 de jocuri în tricoul Viitorului, Purece a mai jucat în Liga 1 la Concordia Chiajna, în 121 de jocuri și a marcat și 13 goluri.