• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Dinamo a rămas fără gol marcat în play-off-ul Ligii 1, după 0-0 pe Arena Naţională cu CS U Craiova, iar antrenorul "câinilor", Cosmin Contra, este arătat cu degetul pentru modul în care îi foloseşte pe Adam Nemec şi Dan Nistor.

Internaţionalul slovac are 8 goluri în acest sezon, iar Nistor a punctat de două ori, însă în primele două etape ale play-off-ului nu au putut opri seceta de goluri a alb-roşiilor. Florin Bratu crede că cei doi nu sunt avantajaţi de sistemul de joc folosit de Contra.

"Eu zic că pe Nemec nu-l ajută sistemul 4-3-3. El dă un randament mai bun în 4-2-3-1, cu Nistor în spatele lui. Nistor face pressing, vine la finalizare și apare la combinații. Dă un randament foarte bun când joacă în față.

Azi, a stat foarte departe de poartă. A jucat la mijlocul terenului, în linia de trei mijlocași și nu în spatele vârfului. Nu a mai avut acțiunile pe care le face mereu. A jucat prea retras și i s-a luat din calități", a explicat Bratu, la Fotbal Club.

Ultimul gol marcat de Nemec în Liga 1 a fost cel din meciul cu Pandurii Tg. Jiu, din ultima etapă a sezonului regulat, partidă pe care Dinamo a câştigat-o cu 2-0.

Adam Nemec a marcat de două ori şi în preliminariile Cupei Mondiale 2018, în meciurile pe care naţionala Slovaciei le-a câştigat cu Scoţia (3-0) şi Lituania (4-0).

Nistor a înscris şi el în duelul cu Pandurii, iar în actuala stagiune are alte 3 goluri în Cupa României şi în Cupa Ligii.