• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Alexandru Băluţă, mijlocaşul echipei CS Universitatea Craiova, titular în partida cu Dinamo, a anunţat, cu puţine ore înainte de meci, că şi-a prelungit contractul cu gruparea antrenată de Gheorghe Mulţescu până în 2021.

Alexandru Băluţă este produsul „Şcolii de Fotbal Gică Popescu” şi a ajuns la CS Universitatea Craiova, după ce a mai trecut pe la Chindia Târgovişte şi Viitorul Constanţa. În acest sezon, mijlocaşul a marcat un gol şi a dat două pase decisive în cele opt partide jucate în acest sezon în Liga I.

M-am născut, am copilărit şi am trăit cu Universitatea Craiova în suflet. Să joc pentru echipă este o mare onoare. Iar prelungirea contractului a venit ca o încununare a muncii mele. Nu vă pot descrie în cuvinte ceea ce am simţit când mi s-a propus. Am spus Da în secunda doi. Sunt convins că în următorii ani voi ridica trofee în tricoul Ştiinţei”, a declarat Alexandru Băluţă pentru site-ul echipei CS U Craiova.

550.000 de euro este cota jucătorului de 23 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de. Băluţă este un jucător polivalent, putând juca atât în banda dreaptă a atacului, cât şi în zona centrală.