• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Nu doar Reghecampf a fost nemulţumit de evoluţia lui Momcilovic în partida cu Voluntariul. În direct la Digi Sport, Becali a revenit la obiceiurile mai vechi şi i-a criticat pe fotbalişti, cel mai şifonat ieşind fostul jucător al Pandurilor.

Forţat de împrejurări - Papp şi Varela au lipsit -, tehnicianul campioanei l-a trimis în banda stângă pe Momcilovic. Deşi acesta nu a fost la fel de slabi ca alţi dintre coechipierii săi (Bourceanu, Tamaş sau Marica), Reghe a fost extrem de nemulţumit de atitudinea sa pe faza ofensivă şi nu are de gând să îi mai ofere prea curând o şansă, aşa cum Digi Sport v-a anunţat încă de marţi.

Pe aceeaşi lungime de undă cu antrenorul s-a situat şi Becali, care, intrat la emisiunea Fotbal Club, l-a criticat aspru pe fostul jucător de la Târgu Jiu.

"Mi-a plăcut Enache, dar în stânga am fost morţi, nu a venit nicio centrare. L-am aşteptat pe Momcilovic de la Pandurii, dar s-a pierdut. Poate nu are valoare de Steaua băiatul ăsta, aşa cred. L-am aşteptat atât, dar nu toţi care au valoare joacă şi la Steaua. Nu trebuie să ai doar valoare la Steaua, trebuie să ai şi bărbăţie. La Steaua trebuie să câştigi, tată!", a spus Becali, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Steaua are în acest moment doar două soluţii "clasice" pentru postul de fundaş stânga: Alin Toşca şi Momcilovic. Oficialii au decis să îl împrumute pe Pârvulescu la ASA, gândindu-se probabil că, la nevoie, şi Filip poate acoperi acel flanc.