• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jeremy Bokila (29 de ani) este noul Ousmane N’Doye de la Dinamo. Atacantul congolez este ”gratulat” de către colegi cu apelativul ”țiganu’, după cum a dezvăluit antrenorul Vasile Miriuță la conferința de presă de dinaintea partidei. Mai mult, antrenorul a mai specificat și faptul că Bokila i-a promis că va marca și contra fostei sale echipe.

"A zis țiganu' că dă gol mâine!”, a spus Miriuță, după ce tehnicianul a fost întrebat ce a spus atacantul referitor la meciul cu ardelenii. După ce a spus ”țiganu”, Miriuță a explicat că fotbalistul nu este deranjat de porecla cu care s-a ales în vestiar.

Practic, Bokila este noul N’Doye de la Dinamo. În urmă cu 7 ani, pe vremea în care evolua pentru roș-albi, senegalezul nu era deranjat de modul în care i se adresau colegii.

”Nu am nicio problemă cu faptul că mi s-a spus ’omul negru’. În vestiar, băieţii mă strigă ’negrule’! Nu am nicio problemă cu asta”, spunea N’Doye în martie 2010.

Revenind la meciul cu CFR Cluj, unul foarte important pentru Dinamo, care are emoții în privința calificării în play-off, Miriuță a specificat că trupa lui Dan Petrescu pornește cu prima șansă.

"E un meci ca oricare altul, sincer. Trebuie să câștigăm indiferent cu cine jucăm, CFR sau altă echipă. Părerea mea e că ei sunt favoriți, și prin prisma locului din clasament, a jucătorilor de valoare pe care i-au transferat, dar jucăm acasă și ne vom juca șansa”, a spus Miriuță.

Dinamo - CFR Cluj, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va disputa duminică, 19 noiembrie, de la ora 20:45, în ”Ștefan cel Mare” și va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va putea fi urmărit și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Bokila a marcat un singur gol pentru Dinamo.

”Primul meci l-am jucat la CFR, împotriva lui Dinamo, acum e invers. Putem să câștigăm împotriva CFR-ului. Atmosfera este bună, dar avem niște probleme, pentru că Dinamo trebuie să se lupte pentru primele 3-4 poziții, și acum suntem pe locul 6-7.

Nu e ultima șansă pentru play-off, dar când joci acasă, în opinia mea trebuie să încerci să iei minimum un punct”, a spus Bokila.