• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Juventus - Dinamo 0-3. Nu a trecut mult timp de la debutul noului sezon în Liga 1 și am avut deja parte de prima eliminare a acestui campionat: Mădălin Mihăescu a fost trimis la cabine pentru două cartonașe galbene. Acest lucru a declanșat și primele tensiuni între FCSB și Dinamo.

Directorul sportiv al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, l-a atacat pe centralul întâlnirii, Horațiu Feșnic, considerând că cel de-al doilea cartonaș galben primit de mijlocașul echipei din Colentina a fost acordat prea ușor.

”Abia aștept să văd motivul pentru care a rămas Juventus în 10. Nu Torino, ci Colentina”, a scris MM pe contul său de Facebook.

 

În timpul meciului disputat la Ploiești, dintre Juventus București și Dinamo, gazdele au rămas cu un om mai puțin în minutul 53 al partidei. Mădălin Mihăescu a primit ușor cel de-al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, la scorul de 1-0 pentru dinamoviști.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO Eliminarea lui Mihăescu