• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a anunțat, miercuri, că ASA Tg. Mureș a avut câștig de cauză în litigiul cu Steaua. Campioana spera să câștige la masa verde meciul direct de pe 2 decembrie 2015, încheiat cu scorul de 1-1 în etapa a 20-a din acest sezon de Liga 1.

VIDEO ASA Tg. Mureș - Steaua 1-1. Steaua a reclamat că mijlocașul Claudiu Voiculeț (foto, în stânga) nu avea drept de joc la acea dată, fiindcă ar fi fost legitimat pe 5 octombrie, după încheierea perioadei de transferuri. În urma judecării cazului, CNSL a decis că fotbalistul a jucat perfect regulamentar și că nu se impune nicio sancțiune.

Steaua poate face recurs la hotărârea luată miercuri.

"FC STEAUA vs. AFC ASA 2013 TG. MUREȘ – Verificare drept de joc (Amânare pronunțare) – Constată dreptul de joc al jucătorului Voiculeț Claudiu Dorian la AFC ASA 2013 Tg. Mureș. Cu recurs", a scris în comunicatul oficial al CNSL, de pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

La meciul de pe 2 decembrie, Voiculeț a intrat pe teren în minutul 82, în locul lui Axente, iar la final oficialii campioanei au contestat prezența sa pe teren.

Tot în comunicatul de miercuri, CNSL i-a dat câștig de cauză mijlocașului Nicolae Grigore în conflictul cu FC Voluntari, iar clubul este obligat, acum, să îi plătească drepturile financiare restante.