• Turneul WTA de la Eastbourne este transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 25 iunie - 1 iulie. Sorana Cîrstea - Katerina Siniakova (luni, 26.06, ora 13:00, Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a anunțat, miercuri, că ASA Tg. Mureș a avut câștig de cauză în litigiul cu Steaua. Campioana spera să câștige la masa verde meciul direct de pe 2 decembrie 2015, încheiat cu scorul de 1-1 în etapa a 20-a din acest sezon de Liga 1.

VIDEO ASA Tg. Mureș - Steaua 1-1. Steaua a reclamat că mijlocașul Claudiu Voiculeț (foto, în stânga) nu avea drept de joc la acea dată, fiindcă ar fi fost legitimat pe 5 octombrie, după încheierea perioadei de transferuri. În urma judecării cazului, CNSL a decis că fotbalistul a jucat perfect regulamentar și că nu se impune nicio sancțiune.

Steaua poate face recurs la hotărârea luată miercuri.

"FC STEAUA vs. AFC ASA 2013 TG. MUREȘ – Verificare drept de joc (Amânare pronunțare) – Constată dreptul de joc al jucătorului Voiculeț Claudiu Dorian la AFC ASA 2013 Tg. Mureș. Cu recurs", a scris în comunicatul oficial al CNSL, de pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

La meciul de pe 2 decembrie, Voiculeț a intrat pe teren în minutul 82, în locul lui Axente, iar la final oficialii campioanei au contestat prezența sa pe teren.

Tot în comunicatul de miercuri, CNSL i-a dat câștig de cauză mijlocașului Nicolae Grigore în conflictul cu FC Voluntari, iar clubul este obligat, acum, să îi plătească drepturile financiare restante.