• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Oficialii celor de la ASA Târgu Mureș s-au despărțit luni, în mod oficial, de Ilie Stan iar azi sunt aproape de a numi noul antrenor.

Cele mai mari șanse de a prelua ”frâiele” grupării ardelene le are Adrian Falub. Tehnicianul, în vârstă de 45 de ani, a ajuns deja la Târgu Mureș și a purtat deja o primă rundă de discuții cu șefii ASA-ului. În mod normal, dacă nu vor apărea complicații, Falub va fi anunțat oficial în orele următoare.

În cazul în care va semna, Falub se va afla la al treilea mandat pe banca tehnică a mureșenilor. Până acum, a mai antrenat la Tg Mureș în două rânduri, în 2010 pe FCM Tg. Mureș, iar în 2014 pe ASA, pe care a promovat-o în Liga 1. A mai pregătit de-a lungul carierei pe U Cluj, Sportul, CSMS Iași și UTA.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

În urmă cu trei ani, la 29 septembrie 2014, Falub era dat afară de la ASA și înlocuit cu Cristi Pustai, pe motiv că era prea apropiat de jucători.

Falub îi va urma în funcție lui Ilie Stan. Acesta din urmă a atacat, într-un mod dur, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, modul în care se coordonează activitatea în birourile grupării de pe Mureș. ”M-a amenințat și mi-a spus că mă distruge, cum a făcut și cu alți antrenori!”, a spus, printre altele, Ilie Stan, la Digi Sport.